Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012


Καλησπερα  Χρονια  Πολλα  με  Υγεια  Αγαπη  Και  Ευτηχια!Παντα  να  υπαρχει  το  χμογελο  στα  χειλη  ολων  των  ανθρωπων.Και  μια  και  λεμε  για  χαμογελο  επρεπε  να  με  βλεπατε  χαρα  που  εκανα  οταν  ανοιγα  το  πακετο  μου!Και  τη  πακετο  εβγαζαα  εβγαζα  και  τελος  δεν  ειχαν!Ευχαριστω  παρα  πολυ  τη  Μαριετα  για  τα  ωραια  δωρακια  ολα  ηταν  τελεια!Α!Κοριτσια  για  οσες  δεν  ξερετε  ειναι  τα  δωρακια  που  ανταλαξαμε  μερικες  καλες  φιλες  απο  το  ραβερλυ!Και  τωρα  να  σας  δειξω  τα  δωρακια  μου!Και  πρωτα  θα  ξεκινησω  απο  το  δωρο  μου  κατω  απο  το  δεντρο  και να  σας  ζητησω  συγνωμη  που  δεν  βαζω  της  φωτο  στο  ραβερλυ  αλλα  οσες  φορες  προσπαθησα  δεν...................πρεπει  να  δω  μια  φορα  απο  καποιον  πως  γινετε  και  μετα  θα  το  κατω.Τη  να  κανω  ειμαι  οπτικος  τυπος!Να  ευχηθω   μεσα  απο  την  καρδια  μου  για  ολες   ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ  ΚΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ΚΑΙ  ΚΑΛΑ  ΜΕ  ΥΓΕΙΑ  ΓΙΑ  ΟΛΟ  ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!Κοριτσια  ξεχασα  να  σας  πω!μεσα  στο  κουτακι  το  διαφανω  εχει  νημα  δαντελα  αααααααααααααααλλα  δεν  το  ανοιγω  με  τιποτα  για  να  μη  το  χαλασω!

8 σχόλια:

  1. Kαλημέρα Μαρία μου. Χρόνια Πολλά σε σένα και την οικογένειά σου. Το δικό σου δωράκι ήταν υπέροχο και μεθυστικό. Χάρηκα πολύ που σου άρεσαν το μικρά μου δωράκια. Να ξέρεις ότι είναι δημιουργημένα για σένα μέσα από όσες πληροφορίες μου έχεις δώσει για τα αγαπημένα σου πράγματα και με τη φαντασία μου μιας και είσαι από ένα τόσο όμορφο νησί. Μέσα στο κουτάκι, που εγώ έχω ένα παρόμοιο και το χρησιμοποιώ για να έχω μέσα τα κουβαράκια μικρά, έχει ένα κασκόλ πλεγμένο για σένα με αγάπη και ευχές. Τα τρία αρκουδάκια που σου έστειλα είναι ένα για κάθε σου παιδί, και το κουτάκι που έπλεξα με το κουτί από το γάλα, είναι για να βάλεις μέσα μια μικρή γλάστρα που μπορείς να την ποτίζεις γιατί κρατάει το νερό όπως το γάλα. Θα σου έβαζα και μια γλάστρα όμως δεν ήταν δυνατή η μεταφόρά του και έτσι έβαλα μέσα υφασμάτινα λουλούδια. Τα σοκολατάκια είναι για τον πρίγκηπα. Το κίτρινο λουλούδι (έχω και εγώ ένα ίδιο) είναι για να βάζεις τις καρφίτσες σου δηλαδή λειτουργεί ως (pilow)πιλοτ. Την καρτούλα την έφτιαξα με τα παιδιά από το σχολείο μου και το ημερολόγιο το έχω ζωγραφίσει εγώ για να σου κράταει συντροφιά ένα ολόκληρο ευτυχισμένο 2013. Πολλά φιλιά και ευχές σε όλη την οικογένειά σου.
    Εμεις ανοίξαμε το κουτί και ξετρελλάθηκαν όλοι. Σ'ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα ποτά (το ρακί και το κρασί) και το πανέμορφο σάλι. Για μένα είναι πολύ συγκινητικό να φοράω κάτι από τα χέρια μιας φίλης που δεν γνωρίζω, δημιουργημένο όμως με αγάπη και φροντίδα για εμένα. Σ'ευχαριστώ και εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσουμε να τα πούμε από κοντά. Φιλιά και ευχές σε όλη την οικογένειά σου. Μαριέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aχ Μαρία ξέχασα να σου πώ, ότι τα stich markers τα έχω φτιάξει εγώ και έχω και εγώ ίδια. Τα χρησιμοποιώ σαν σημάδια όταν πλεκω και τα σημειωματάριο να το έχεις για να κρατάς τις σκέψεις και τα όνειρά σου όλο το 2013. Φιλιά και σταματώ γιατί θα μιλάω (μάλλον θα γράφω ως αύριο). Μαριέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xιλια ευχαριστω!Ολα ηταν τελεια εφτιαξα μια γωνια και τα εβαλα.Η τσικουδια ειναι απο το μπαμπα μου δικη μας παραγωγη οπως και το κρασι.Το σαλι μου ειχες πει πως σου αρεσε και εφτιαξα ενα ιδιο!Να εισαι καλα να το χαρεις!Φιλια πολλα!

      Διαγραφή
  3. Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία και ευτυχία μαζί με τους αγαπημένους σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα δεν τα μάζεψες κι εσύ τα Χριστουγεννιάτικα;..σήκω γρήγορα..θέλω μία ιδέα για πλεχτό φουστανάκι στη..Κλώντη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή